Tästä se alkaa, seniorit. Nyt pannaan tuulemaan.

Tästä se alkaa, seniorit. Nyt pannaan tuulemaan.

torstai 6. maaliskuuta 2014

Tervetuloa! Welcome! Willkommen! Välkommen!


Viimeisin lisäys  syksy 2023   

The latest addition autumn 2023 
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
This site is mostly in the Finnish language, but you can translate it into your native language with help of Google.

Этот сайт в основном на финском языке, но вы можете перевести его на ваш родной язык с помощью Google.

Google אתר זה הוא בעיקר בשפה הפינית, אבל אתה יכול לתרגם אותה לשפה האם שלך עם עזרה של

هذا الموقع هو في الغالب باللغة الفنلندية، ولكن يمكنك ترجمته إلى اللغة الأم الخاصة بك مع مساعدة من جوجل.

Diese Seite ist hauptsächlich in der finnischen Sprache, aber Sie können es in Ihre Muttersprache mit Hilfe von Google zu übersetzen.

Bu site, çoğunlukla Fin dilinde, ancak Google yardımı ile kendi ana dilinize tercüme edebilirsiniz.

این سایت است که عمدتا در زبان فنلاندی، اما شما می توانید آن را به زبان مادری خود را با کمک از گوگل ترجمه.

このサイトは主にフィンランド語でですが、グーグルの助けを借りて、あなたの母国語に翻訳することができます。
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Idea tähän  senioreitten muotiblogiin syntyi, kun  aloin miettiä, miksi vain nuorille esitellään muotia ja uusia trendejä. Kuvittelevatko vaatevalmistajat ja muotigurut, että me mummot ja vaarit olemme vanhoja, raihnaisia ja täysin tyylittömiä. Ikääntymisessä ei ole mitään hävettävää päinvastoin. Nyt on aikaa satsata vihdoin itseensä ja omaan hyvinvointiin.

Mutta nyt tulee ongelma: mistä sitä ikäihmiset, elikkä fiksummin ”seniorit,” sitten oikein tietää, mikä milloinikin on muotia. Ei hätää senioreitten muotiguru eli ”image maker” eli tuttavallisemmin "Linduska" esittäytyy. Nyt voit tällä bolgilla käydä katsomassa uusia trendejä väh. 2 kertaa vuodessa kesä- ja talvitrendit, ja siinä välissä keväällä ja syksyllä yritän arvailla ja hahmottaa mitä on tulossa - eli millainen aavistus minulla on tulevasta trendistä. Olen muuten aika hyvä ennustamaan millaista uutta muotia on tulossa, joten pysykää tällä blogilla. 

Kunkin sesongin trendivärit ("pantone colors") päättävät muut kuin vaatevalmistajat, ja niitä on joka kaudelle todella paljon, ja siksi olenkin poiminut vain muutamia omia muotivärisuosikkejani, joiden uskon päätyvän ostajien suosikeiksi. Niitä siis mitä ilmeisimmin löytyy asusteliikkeistä. Muun värisiä omia asujasi yhdistelemällä uusiin tendiväreihin voit luoda ihastuttavia asukokonaisuuksia. Esimerkiksi ultramariinin sininen sopii yhteen vaikka turkoosin kanssa tai  fuchsia marsalan kanssa jne.

Tähän sivustoon tulee myös terveyden-, kauneuden- ja kunnonhoitovinkkejä (sopii myös miehille). Eli miten kaunistumme ja nuorumme kotikonstein. Näytetään turhuuden markkinavoimille, että emme tarvitse heidän myrkkyjään ja kallita kemikaaleja, vaan panemme hanttiin ja teemme lisäineettomat saippuat, shampoot, kasvonaamiot, kuorintavoiteet  ja yms. voiteet itse.

Joten, seniorit, ... eiku irrottelemaan ja annetaan palaa!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti